Cercei mari aurii

În universul bijuteriilor, cerceii mari aurii reprezintă o alegere extrem de elegantă și rafinată. Aceste accesorii nu doar completează o ținută, ci adaugă și o notă de strălucire și stil. Cu o istorie bogată și o varietate de modele și stiluri disponibile, cerceii mari aurii au fost întotdeauna un simbol al eleganței și luxului.

De ce să alegi cercei mari aurii?

Cerceii mari aurii sunt considerați bijuterii clasice și atemporale. Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegi aceste bijuterii excepționale:

 • 1. Eleganță și rafinament: Cerceii mari aurii adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute. Acestea pot fi purtate cu succes la evenimente speciale, precum nunți, petreceri sau seri romantice.
 • 2. Durabilitate: Aurul este un metal prețios cunoscut pentru durabilitatea sa. Cerceii aurii de calitate superioară vor rămâne în perfectă stare de-a lungul timpului.
 • 3. Diversitate de stiluri: Pe piață, poți găsi o varietate impresionantă de cercei mari aurii, de la modele clasice și elegante la cele moderne și inovatoare.
 • 4. Investiție valoroasă: Bijuteriile din aur nu doar adaugă stil, ci reprezintă și o investiție valoroasă. Aurul menține întotdeauna valoarea sa.

Tipuri de cercei mari aurii

Există mai multe tipuri de cercei mari aurii disponibili, fiecare potrivit pentru diferite ocazii și preferințe personale:

 • Cercei cu diamante: Acești cercei aurii pot include diamante prețioase, care adaugă strălucire și eleganță.
 • Cercei de perle: Cerceii mari aurii cu perle sunt clasici și pot fi purtați cu ocazii speciale sau la evenimente mai formale.
 • Cercei cu pietre prețioase: Acești cercei aurii pot avea pietre prețioase colorate, cum ar fi smaraldele, safirele sau rubinele, care adaugă un aspect distinct.
 • Cercei aurii simpli: Pentru un look mai sobru și versatil, poți alege cercei mari aurii simpli, fără pietre prețioase sau detalii complicate.

Cum să îi asortezi

Asortarea cerceilor mari aurii poate fi o adevărată artă. Iată câteva sfaturi pentru a obține un look perfect:

 • 1. Ținute elegante: Cerceii mari aurii se potrivesc de minune cu rochii de seară, ținute elegante sau costume office, adăugând o notă de glam la look-ul tău.
 • 2. Culori potrivite: Aurul merge bine cu o varietate de culori, dar arată deosebit de bine cu roșu, negru, albastru și verde.
 • 3. Stil personal: Alege cerceii mari aurii care reflectă stilul tău personal. Poți opta pentru modele clasice sau moderne, în funcție de preferințele tale.
 • 4. Ocazii speciale: Cerceii mari aurii sunt potriviți pentru evenimente speciale, precum nunți, botezuri sau aniversări. Alege-i cu grijă pentru a completa ținuta ta.

Îngrijirea cerceilor mari aurii

În scopul menținerii frumuseții și strălucirii cerceilor mari aurii, este esențial să acorzi atenție îngrijirii lor:

 • 1. Evită contactul cu substanțe chimice: Aurul poate fi sensibil la substanțe chimice, așa că evită contactul cu parfumuri, lacuri de unghii sau produse de curățare.
 • 2. Curețe-i cu grijă: Utilizează o soluție de curățare specială pentru aur și o perie moale pentru a-ți menține cerceii în cea mai bună stare.
 • 3. Păstrează-i corect: Depozitează cerceii mari aurii într-o cutie sau sac special, pentru a-i proteja de zgârieturi și deteriorări.

Faq despre cerceii mari aurii

Care este diferența dintre aurul de 18k și aurul de 14k?

Aurul de 18 karate conține o proporție mai mare de aur pur (75%) în comparație cu aurul de 14 karate (58.3%). Prin urmare, aurul de 18k este mai prețios și mai strălucitor, dar și mai moale.

Cum pot identifica cerceii mari aurii autentici?

Pentru a identifica cerceii mari aurii autentici, verifică marcajele de calitate și autenticitate. Acestea includ marcaje precum „18K” sau „14K” și sigiliul producătorului.

Cum pot menține cerceii mari aurii în cea mai bună stare?

Pentru a menține cerceii mari aurii în cea mai bună stare, evită contactul cu substanțe chimice, curețe-i cu grijă și depozitează-i corect într-o cutie sau sac special.

De ce cerceii mari aurii sunt atât de populari?

Cerceii mari aurii sunt populari datorită eleganței și rafinamentului lor, precum și datorită faptului că pot fi asortați cu o varietate de ținute și se pot purta la o gamă largă de ocazii speciale.

Vezi și:

Photo of author

Georgiana

Lasă un comentariu